Den stora dagen

VIGSELN
Frösö Kyrka
Datum: 31 augusti, 2019
Tid: Klockan 15.00
Transport: Samlad buss från Clarion Grand hotel kl 14.15.

Kyrkan ligger på vackra Frösön som bilden över visar. Den är från 1200-talet och vid finväder ser man så långt horisonten räcker. Under vikingtiden ska det har varit en liten trädkyrka på samma plats. Kyrkan ligger på en ås omkransad av åkrar. Christian brukar köra runt och titta efter rådjur i området på väg till och från affären. För er som kommer med bil finns det gott om parkering. För er som kommer utan egna hjul, har vi organiserad transport från centrum.

Vädergaranti finns tyvärr inte trots denna fina plats, så kom ihåg att ta med ytterkläder efter väder. Barn är välkomna i kyrkan, men därefter vill vi fira med våra vuxna gäster.

MINGEL

Efter vigseln styr vi mot Ås föreningshus där festen fortsätter. Det är bara en kort körtur från kyrkan på ungefär 15 minuter. Även här går gemensam busstransport om man inte kör egen bil. I Ås blir ni serverad nått lätt att dricka i väntan på att vi som alla andra brudpar pussas i en buske!

FESTMIDDAG

Vi satsar på att dra i gång middagen vid 18.00. Kom i håg att ge besked om ni har allergier, önskar vegetarisk eller har bebis i magen. Efter maten bjuds det på dans och öppen bar ända in på småtimmarna. Vi längtar!

TOASTMASTER

Vår kära vän Håvard kommer styra middagen. Vi hoppas han kan både norska, svenska och tyska. Ta gärna kontakt med honom på mail om det är något du önskar att berätta under kvällen!

Håvard Hestdalen; havardhestdalen@gmail.com, Tlf; +47 41624108